Er werd wel gezegd dat het medium "radio" uit zou sterven door de komst van de "televisie". Inderdaad besteden veel mensen vele uren aan TV kijken. Maar toch is die goeie ouwe radio nog steeds springlevend. En velen spreken nog steeds lyrisch over de gloriedagen van radiozenders als Radio Luxembourg en Radio Veronica en Caroline.

   Tijden veranderen. De muziek die heden ten dage uit de luidsprekers klinkt is wel heel anders. Of lijkt dat maar zo? Er is nog steeds klassiek op de radio, er is nog steeds jazz te beluisteren, en blues, en rock, en country, en ...... Maar ook allerlei nieuwe stromingen: hip hop, rap, ......

   TV kijken en werken gaat niet samen, radio luisteren en werken wel, maakt het werk vaak plezieriger. Ook in je vrije tijd kun je natuurlijk naar de radio luisteren. En hoe vaker je dat doet, deste meer ontdek je dat er hele goeie en interessante programma's zijn, vaak al jaren.

   G o R a d i o wil iedereen stimuleren naar de radio te gaan luisteren. Je zult op de site informatie vinden over programma's, thema-uitzendingen, interviews, muziek, hoorspelen en nog veel meer.
   G o R a d i o wil er alles aan doen om radio die aandacht te geven die het verdient en jou die radio te geven die jij verdient.

Webmaster        Radio
Webmaster Han         en zijn Goeie Ouwe Radio